Kauneuskanavat Youtubessa

Youtubessa voi oppia vaikka mitä. Voit opetella kieliä, matematiikkaa, historiaa, taidetta ja paljon muuta. Jopa kauneuteen voi saada paljon hyviä vinkkejä Youtubessa, nimittäin niin meikkitaiteilijat, kampaajat kuin itseoppineet kauneusgurutkin tekevät videoita Youtubeen ja julkaisevat niitä omilla kanavillaan. Voit opetella esimerkiksi erilaisia upeita meikkejä sekä kasvojen hoitoa, hiusten leikkaamista, värjäämistä ja hienoja kampauksia.

Nikkietutorials

Nikkietutorials on yksi maailman suosituimmista Youtube -kanavista, mitä kauneuteen ja meikkaamiseen tulee. Nikkie on ylivoimaisesti yksi maailman taitavimmista meikkaajista, ja suumme loksahtavat suorastaan auki nähdessämme Nikkien hienot taidot. Tällä upealla, viihdyttävällä Youtube -kanavalla on jopa yli 10 miljoonaa tilaajaa. Nikkie on kotoisin Alankomaista.

Nikkie tekee videoita meikkaamisesta ja kauneudesta. Hän pysyttelee ajan tasalla kaikista trendikkäimpien meikkien saralla ja pitää huolen, että hänen tilaajansa tietävät heti ensimmäisenä, mitä meikkimaailmassa tapahtuu. Hän julkaisee uusia videoita kaksi kertaa viikossa, joka keskiviikko ja joka sunnuntai. Hänen videonsa ovat yleensä noin vartin mittaisia tutorialeja, jotka kertovat, kuinka kauneimpia meikkejä saadaan aikaiseksi.

Tämä kanava on paitsi viihdyttävä, se myös opettaa paljon meikeistä kiinnostuneille ja sopii ihan jokaiselle meikkejä ja kauneutta rakastavalle iästä ja sukupuolesta riippumatta.

Tati

Tati on myös Nikkien tavalla melkoisen mahtava meikkitaiteilija. Tati on kotoisin Los Angelesista, Kaliforniasta. Tatin tilaajaluvut kuitenkin kalpenevat Nikkien luvuille, nimittäin Tatin kanavalla on tällä hetkellä noin 4,7 miljoonaa tilaajaa. Tati on kuitenkin ihan yhtä lahjakas meikkitaiteilija ja hänen videoitaan on mukava ja viihdyttävä katsoa. Hän tekee videoistaan noin parinkymmenen minuutin mittaisia, opettavaisia videoita. Videoissaan hän tekee meikkitutoriaaleja, tuotekuvauksia ja -arvosteluja ja availee saamiaan tuotelahjoja eri firmoilta.

Tatin videoita katsoo ihan takuulla mielellään jokainen meikkaamisesta ja kauneudesta kiinnostunut. Hän on melkoisen reipas videoiden julkaisija, nimittäin hän julkaisee videoita ihan joka päivä maanantaista perjantaihin. Tämä on selvästi Tatille ihan täysipäiväinen työ ja hän ottaa sen aivan tosissaan. Tatin videoita on erittäin hauska katsoa ja niistä oppii paljon, aivan kuin Nikkienkin videoista.

Tati on saanut paljon hyviä ja positiivisia kommentteja yleisöltään ja hänen omistautuneet tilaajansa seuraavat hänen videoitaan omistautuneena ja antaumuksella.

Shaaanxo

make up channelShaaanxo on Uudesta-Seelannista kotoisin oleva meikkitaitelija, jonka tilaajaluvut ovat tällä hetkellä noin 3,2 miljoonaa. Hän tekee myös Tatin ja Nikkien tavoin tutoriaaleja meikkaamiseen, ja hänen innokkaat tilaajansa seuraavatkin mielellään hänen meikkitaitojaan. Shaaanxo julkaisee viihdyttäviä videoita 2-3 kertaa viikossa ja jokainen video on pituudeltaan noin 10-20 minuuttia.

Hän tekee paitsi meikkitutoriaaleja, hän myös esittelee erilaisia uusia meikkejä ja tuotteita. Yksi hänen uusimmista videoistaan on melkoisen hauska video meikeistä, jotka hän tilasi alle 8 dollarilla Wishistä. Shaaanxo:n videot ovat hauskoja ja viihdyttäviä, monipuolisia kokonaisuuksia, joita on hauska katsoa ja joista on takuulla hyötyä ihan jokaiselle meikeistä pitävälle.

Yhteenveto

Youtube on täynnä kauneusalan ammattilaisia, ja heidän videoitaan on saatavilla tuhansia, ellei jopa kymmeniä tai satoja tuhansia. Meikkaamista voi siis hyvin opetella heidän johdollaan Youtubessa videoita katsellen. He osaavat johdattaa sinut myös sinulle sopivien meikkien pariin.