Kuinka saat lisää tilaajia Youtube -kanavallesi

Jokainen oman Youtube -kanavan omistaja haluaa saada kanavalleen paljon tilaajia. Tilaajat nimittäin tietysti auttavat saamaan lisää katselukertoja videoillesi ja onhan se mukavampaa julkaista videoita silloin, kun on yleisöä. Tilaajien saaminen Youtubessa ei kuitenkaan ole aina kovin helppoa, nimittäin kilpailu on kovaa ja Youtubessa on satoja miljoonia videoita.

Näin saat lisää tilaajia

PhoneVoit saada lisää tilaajia muutamalla helpolla niksillä. Tämä ei ole avaruustiedettä ja nämä ovat helppoja vinkkejä, joita ihan jokainen voi itse kokeilla. Huomaat takuulla Youtube -kanaviesi tilaajien määrän nousevan ylöspäin pikkuhiljaa. Kun olet saanut itsellesi ensimmäiset 1000 tilaajaa, seuraavien tilaajien saaminen on jo paljon helpompaa.

Aloita ensin tekemällä omasta kanavastasi houkuttelevan ja ammattimaisen näköinen. Ensimmäinen askel on siis valita kanavallesi banneri ja profiilikuva. Näiden kuvien tulisi olla hyvälaatuisia, puhtaita ja selkeitä. Katso vaikka mallia julkkisten Youtube -kanavilta tai niiltö kanavilta, joilla on jo miljoonia seuraajia. Tee kuva, joka kertoo kanavastasi ja joka on houkutteleva ja ammattimainen. Jos sinulla ei ole taitoja tehdä kuvia itse, voit aina pyytää ammattilaista tai kaveria apuun.

Muista myös kirjoittaa kanavallesi kuvaus, joka kuvaa kanavaasi ja houkuttelee ihmisiä tulemaan kanavallesi. Muista tehdä myös esittelyvideo kanavastasi, jotta he, jotka tulevat ensimmäistä kertaa kanavallesi, tietävät, mistä kanavasi kertoo.

Kun olet saanut kanavasi kuvat ja kuvaukset paikoilleen, on aika alkaa luoda ja julkaista videoita.

Videot ovat kanavasi tärkein osa

videos for yotubeVideot ovat tietysti kaikkein tärkein osa kanavaasi. Julkaise videoita, jotka hyödyttävät katsojiasi jotenkin. Valitse oma aiheesi, oli se sitten kauneus, liikunta tai jokin muu, ja pysy aiheesi sisällä. Kerro hyödyllisiä vinkkejä tai tarinoita, ole itse videoittesi tähti tai palkkaa joku tähdittämään videoitasi. Pääasia on, että videot ovat hyvin tehtyjä ja mielenkiintoisia. Julkaise videoita, joilla on arvoa. Ja julkaise niitä usein. Mitä useammin julkaiset videoita, sen helpommin saat lisää tilaajia. Kaikista paras idea on ottaa itsellesi tietyt päivät, jolloin julkaiset videoitasi. Esimerkiksi joka keskiviikko ja lauantai, tai vaikka joka perjantai.

Muista myös otsikoida videosi tavalla, jotka houkuttelevat katsojia. Käyttämällä hyödyllisiä avainsanoja ja otsikoimalla videosi houkuttelevasti, saat lisää katsojia ja tilaajia. Ja hyvin tärkeä osa on pyytää tilaajia. Olet varmasti huomannut, että monet kanavien omistajat pyytävät videon lopussa ihmisiä tilaamaan kanavansa. Vaikka se kuulostaa yksinkertaiselta, se voi olla hyvin helppo tapa kaapia itselleen lisää tilaajia.

Yhteenveto

Saat nopeasti lisää tilaajia, kun pidät huolen siitä, että katsojasi ja tilaajasi viihtyvät kanavallasi. Tee siis kanavastasi viihdyttävä, julkaise videoita usein ja käsittele aiheita, jotka opettavat jotain. Muista olla oma itsesi ja nauraa itsellesi! Vinkki: bloopersit ovat hauskaa katseltavaa.