Kuuluisat suomalaiset Youtube-kanavat

Youtubesta on tullut vuosien saatossa hyvin suosittu tapa jakaa omaa osaamista, ideoita, vinkkejä, niksejä, uutisia ja vaikka elokuviakin. Youtube on nyt vakaasti jaloillaan seisova sosiaalisen median kanava, joka viihdyttää monia. Youtuben ansiosta voidaan seurata uusimpia uutisia, hauskoja mokia, keksintöjä, tieteen löytöjä ja vaikka mitä muuta.

Suomalaisetkin Youtube-kanavat ovat saaneet mainetta niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Monet kanavat, kuten esimerkiksi Duudsonien kanavat, ovat täynnä hauskaa sisältöä ja saamme nauraa ja hymyillä niissä nähtäville kommelluksille. Tällä kertaa kuitenkin katsomme kuuluisimpia suomalaisia Youtube-kanavia.

Dudesons – tietysti

Dudesons -kanava on tietysti yksi suosituimmista ja kuuluisimmista Youtube-kanavista Suomessa ja jopa ulkomaillakin. Tällä kanavalla on jo yli 3,2 miljoonaa tilaajaa ja miljoonia katselukertoja per jakso. Jokainen tuntee nämä Duudsonit, jotka ovat sellaisia hurjapäitä, että heistä tehtiin jopa elokuva.

Tällä kanavalla nähdään heidän hulluja kokeilujaan, eikä niille todellakaan voi olla nauramatta. Kanavalla on saatavilla ilmaisia jaksoja, jotka ovat yleensä lyhyempiä, muutaman minuutin mittaisia hullutuksia. Tarjolla on myös Premium-jaksoja, jotka ovat maksullisia ja niissä on mukana tekstitykset. Jos Duudsonit ovat sinun heiniäsi, niin kannattaa myös vilkaista heidän Duudsonit -kanavaansa, sekä myös DudesondVlog -kanavaa, joilla on molemmilla myös miljoonia tilaajia.

Play Youtube

Angry Birds – pelikanava

Jostain syystä pelikanavat ovat tulleet hyvin suosituksi myös. Oli kyseessä sitten pelaaja, joka pelaa pelejä, kuten Halo tai League of Legends, tai sitten ihan tavallinen peli, pelikanavat ovat saaneet paljon huomiota.

Tämä suomalainen Angry Birds -peli tuli tietysti ihan jokaiselle ympäri maailmaa tutuksi, eikä sen suosio ole vuosien saatossa hiipunut. Tällä hulvattomalla kanavalla on yli 2,6 miljoonaa tilaajaa ja jokaisella videolla on kymmeniä ja satoja tuhansia näyttökertoja.

Tällä kanavalla nähdään hupaisia Angry Birds – jaksoja, jotka ovat kaikki vain muutaman minuutin mittaisia, mutta sitäkin hauskempia. Näitä jaksavat mielellään katsoa niin lapset kuin aikuisetkin!

The Relaxing End

Kuten sanottua, pelikanavat ovat hyvin suosittuja niin Suomessa kuin ulkomaillakin. The Relaxing End on suomalainen kanava, jossa avataan uusia pelejä ja pelataan niitä tuntikausia. Voit siis seurata esimerkiksi uusimpien Marvel -pelien pelaamista tai vaikka katsoa, millaisia pelejä laatikoista löytyy.

Tällä kanavalla on reilu 2,6 miljoonaa tilaajaa ja jokaisella videolla on satoja tuhansia näyttökertoja. Kanava on tehty kokonaan englanniksi, mutta videoilla ei yleensä ole lainkaan puhetta, joten se helpottaa asiaa. Tämä kanavan mystinen pyörittäjä availee pelejä ja elektroniikkaa valkoisiin hansikkaisiin sonnustautuneena ja antaa niistä omat arvionsa.

Hydraulic Press Channel

Tämä on ehkä kaikista mielenkiintoisin kanava. Tällä kanavalla miehet vain littaavat erilaisia tavaroita ja asioita hydraulisella puristimella. Kanavalla on hulppeat 1,9 miljoonaa seuraajaa, vaikka voisi helposti kuvitella, ettei tällainen aihe kiinnosta ketään.

Kai se kuitenkin innostaa niin uteliaita ihmisiä kuin tiedemiehiäkin! Inspiroivaa, erilaista ja viihdyttävää yksinkertaisuudestaan huolimatta.

Yhteenveto

Suomalaisia Youtube-kanavia on olemassa huima määrä ja saatat yllättyäkin siitä, millaisia hauskoja kanavia suomalaiset ovat kyhänneet kasaan. Pelikanavat ovat kuitenkin ylivoimaisesti suosituimpia suomalaisten Duudsonien rinnalla. Surffaile itsekin Youtubessa, niin löydät lisää!