Youtube -kanavat, joita sinun pitäisi seurata

Youtubessa on huima määrä kiinnostavia ja mielenkiintoisia kanavia. Youtuben kanavien ja videoiden avulla voit opetella monia asioita, esimerkiksi neulomista, hiusten laittoa, laulamista ja vaikka mitä muuta. Youtube on täynnä uutisia, niksejä, vinkkejä ja keskustelua. Suosituimmilla kanavilla on jopa parhaimmillaan kymmeniä miljoonia seuraajia.

“Musiikki” -kanavalla on jopa huimat 102 miljoonaa tilaajaa ja se onkin tällä hetkellä kaikista suosituin ja tilatuin kanava. Tällä kanavalla voi kuunnella musiikkia eri artisteilta. Jos kuitenkin haluat tilata hieman mielenkiintoisimpia kanavia, kannattaa vilkaista muutamaa alla lueteltua suosittua kanavaa.

Tähän artikkeliin on kerätty sellaisia Youtube -kanavia, joita sinun pitäisi ehdottomasti seurata!

5-minute crafts

Tämä kanava kertoo juuri niistä asioita, joita otsikosta voisi päätelläkin: 5 minuutin käsitöistä. Kanavalla annetaan vinkkejä esimerkiksi kauneuteen, hiusten laittoon, juhlien järjestämiseen, koulussa opiskelemiseen ja vaikka mihin muuhun. Jokainen näistä videoista on parinkymmenen minuutin mittainen ja niistä voi oppia paljon. Ne on tehty tietysti myös viihtyvyys ja mielenkiintoisuus mielessä pitäen.

Kanavalla on jo yli 35 miljoonaa tilaajaa ja se onkin yksi Youtuben suosituimmista kanavista. Tästä kanavasta pitävät kaikki aina nuoremmista lapsista vanhempiin aikuisiin. Vinkit ovat hyödyllisiä ja hauskoja sekä tietysti viihdyttäviä! Tämä kanava julkaisee uusia videoita joskus jopa muutaman kerran päivässä, joten sinulle on uutta katseltavaa tarjolla jatkuvasti.

Dude Perfect

Dude Perfect on hauska kanava, joka on keränny jo yli 34 miljoonaa tilaajaa. Tällä kanavalla joukko nuoria miehiä tekee hulvattomia ja uskomattomia sekä täysin mahdottomalta tuntuvia temppuja. He esimerkiksi heittelevät koripalloa koriin mahdottomista kulmista tai tekevät 100 koria putkeen. Nämä ovat todellakin mahdottoman oloisia temppuja ja varmasti juuri siitä syystä tämä kanava on saavuttanut niin suuren suosion.

Tämäkin kanava sopii ihan kaiken ikäisille ja katsottavaa riittää tuntitolkulla. Jokainen video on muutaman minuutin mittainen ja erittäin viihdyttävä! Tämä kanava julkaisee uusia videoita parin viikon välein. Heillä ei selvästi ole tarkkoja julkaisuajankohtia videoilleen, mutta niitä julkaistaan silti tasaisin väliajoin.

Jenna Marbles

Jenna Marbles on koomikko, joka on kerännyt uskomattoman suosion itselleen Youtubessa. Hän on viihdyttänyt meitä jo vuosikausia ja napannut itselleen vuosien saatossa huimat yli 18 miljoonaa tilaajaa. Jenna asuu yhdessä kahden koiransa ja poikaystävänsä kanssa, ja videoissa nähdäänkin usein sekä hänen poikaystävänsä että hänen kaksi karvakuonoaan.

Tällä kanavalla Jenna viihdyttää meitä kaikkia sarkastisilla kommenteillaan, piloillaan ja parodioillaan. Jenna on hauska nuori nainen ja hän osaa todellakin olla hyvin koominen. Jennan kanava sopii kaikille hieman vanhemmille nuorille. Kielenkäyttö ja videoiden aiheet eivät ehkä ole perheen kaikista pienimmille sopivinta viihdettä, mutta teini-ikäiset ja sitä vanhemmat viihtyvät takuulla. Jenna julkaisee videoita kerran viikossa, yleensä keskiviikkoisin.

Yhteenveto

Youtubessa on paljon hauskoja kanavia, joista voi oppia paljon ja jotka ovat hyvin hyödyllisiä. Olemassa on myös vakavia aihekanavia, kuten politiikkaa ja uutisia. Youtubesta voi todellakin löytää ihan mitä tahansa viihdyttävää ja mielenkiintoista maan ja taivaan välillä! Kokeile surffailua Youtuben maailmassa ja saatat löytää itsesi Youtuben madonreiästä.