Hei! Olen Sara, 20-vuotias digitaalisen markkinoinnin ammattilainen ja tietoa janoava nuori nainen. Kirjoittaminen on ollut minulle tärkeää jo kouluajoista asti ja se on minulle tapa paitsi olla luova, myös purkaa ajatuksiani ja saada asioihin uutta perspektiiviä. Asun Espoossa koirani Nassen kanssa lähellä lenkkipolkuja ja kauniita suomalaisia maisemia!

Vapaa-ajallani käyn Nassen kanssa lenkillä, uimassa ja katson elokuvia. Pidän syksystä, sillä syksyn kauniit värit, raikas ilma, sateiset säät ja talven odotus ovat kuin minulle tehty! Mikäs sen parempi tunne kuin käpertyä sohvalle tietokoneen kanssa kirjoittamaan, teekupillinen teetä vieressä ja sateen ropistessa ikkunaan?

blogging

Aloitin bloggaamisen ensimmäistä kertaa vuosia sitten (ennen kuin siitä tuli “coolia”), jolloin pidin blogia lähinnä omana päiväkirjanani sekä tapana kokeilla uusia ideoita. Nyt bloggaaminen on kuitenkin minulle suurempi osa elämääni, sillä haluan jakaa uutisia, tietoa, mielipiteitä ja muuta lukijoideni kanssa sekä tietysti herättää keskustelua.

Mistä kirjoitan?

Digitaalinen aika on tullut jäädäkseen. Sosiaalisen median suosion lähdettyä nousuun muutamia vuosia sitten, on Internetistä tullut monille paitsi työkalu, jopa elämäntapa. Ja minä tietysti kuulun heidän joukkoonsa – digimaailma on minulle harrastus, työ sekä koko elämääni hallitseva aihe. Voit siis helposti päätellä, että minua ei saisi asumaan keskellä ei-mitään ilman nettiä mistään hinnasta. Olen moderni nainen modernissa ajassa!

Vaikka monet sosiaalisen median laiturit ovat kasvattaneet suosiotaan nopeasti, Youtube on yksi kanavista, joka on ollut vakaajalkainen jo pitkään ja laajentanut vain osaamistaan entisestään. Kirjoitan siis etenkin Youtubessa vastaan tulevista ihmisten hienoista tarinoista sekä tieteen uusista löydöistä. Youtubessa tähdet ovat ihmiset ja kanavien pitäjät itse, eikä uusista hauskoista, vakavista, surullisista, iloisista tai suloisista videoista ole koskaan pulaa.

Tietysti minua kiinnostavat myös muut Internetin syövereissä tapahtuvat asiat, kuten sosiaalinen media ja uutiset, joten saatte lukea lisää myös näistä asioista blogissani. Toivotan aina uudet ideat ja keskustelun tervetulleeksi!

On youtube

Miksi pidän blogia?

Monet aloittivat päiväkirjan tai blogin kirjoittamisen jo ollessaan kouluikäisiä. Omaan päiväkirjaan tai blogiin on hyvä kirjoittaa omia mietteitä ja salaisuuksia, jotka pysyvät vain omana tietonaan. Minä en kuitenkaan halua pitää ajatuksiani ja ideoitani omana tietonani, vaan haluan jakaa ne koko maailmalle!

Blogin kirjoittaminen on minulle tärkeää ja henkilökohtainen innostuksen aihe, mutta se ei olisi yhtä tyhjentävää eikä motivoivaa, jos minulla ei olisi lukijoita ja yleisöä. Haluan paitsi pohtia itse ääneen erilaisia asioita, jakaa uutisia, vinkkejä ja muuta mukavaa, haluan myös lukijoideni saavan inspiraatiota julkaisuistani. Se, että voin tarjota lukijoilleni jotain viihdyttävää tai ajatukset liikkeelle laittavaa, on asia, joka saa minut heräämään aamulla hymy huulillani ja valmiina uuteen päivään ja uusiin seikkailuihin! Rakastan bloggaamista, rakastan lukijoitani ja rakastan uusia tarinoita!